|
SEVDA NEHİRLERİ
YAVUZ YILMAZ ŞAHİNOĞLU
AHİRETTE YERİN CENNET OLSUN İNŞALLAH
Aşkım bu yalan ve riyadan örülü dünyada Senin kadar ruhu güzel bir insana Halis bir müslümana asla rastlayam adım Rastlayab ileceğimide inan hiç sanmıyorum Ahirettek i yerin cennet olsun inşallah aşkım
Ben yoksamda bilki dualarım seninle inşallah Seni çok seviyorum her yönüyle güzel bir insansın Sana çok saygı duyuyorum ve çok güveniyorum Sensiz geçen yıllarımada çok üzülüyorum Ahirettek i yerin cennet olsun inşallah aşkım
Hiç bir konuda hiç bir zaman sana asla kırılmadım Sen mükemmel bir insansın seni ölsem bile unutamam Allah c.c yardımcın olsun ebeden ve daimen inşallah Rabbim seni her zaman korusun ve seni cennetine koysun Ahirettek i yerin cennet olsun inşallah aşkım
Keşke bu yalan dünya senin gibi insanlarl a dolu olsaydı Biliyorum ki bu dünya o zaman cennet olurdu Seninle olmak yalan dünyada cenneti yaşamaktır Senin ahirettek i yerin inşallah cennet olsun Ahirettek i yerin cennet olsun inşallah aşkım
Beni ahirette unutma aşkım bu dünyada hep beni sen korudun Bu dünyada bir araya gelemedik ahirette bir arada olalım inşallah Şu yalan dünyada Allah c.c üzüldüğün günü göstermesin Rabbim senin bütün günahlarını affetsin sen Allah dostusun Ahirettek i yerin cennet olsun inşallah aşkım
Allah c.c tüm dilek ve dualarını kabul etsin Sana Cenab-ı Allah sağlık huzur ve mağfiret ihsan eylesin Allaha emanet ol Peygamber imizin şefaat şemsiyesi altında ol Ahirettek i yerin cennet olsun inşallah aşkım Selamün aleyküm ve rahmetull ahi ve berekatühü
FANİ DÜNYANIN SEYYAHI
FORUM MAVİ DÜŞLER İSTANBUL 2008
ACI BANA ELLERE BIRAKMA BENİ
Şu dünyada bir gün yüzü inan görmedim Yaşamadım mutluluğu ben biçareyim Senin kadar başkasını inan sevmedim Çok yorgunum halim yok ben tükenmişim Acı bana ellere bırakma Sevgilim
Peteğimsin balım sensin tutunduğum dalım sensin Yüreğimde sancım sensin tek sevdiğim aşkım sensin Bu sevdalı başım sensin gözümdeki yaşım sensin Mezarımda taşım sensin cennettek i eşim sensin Acı bana ellere bırakma Sevgilim
Unutamam özlerim ben seni düşlerim İlkbaharım yazım sensin hasret güneşim Çölümdeki serabım sen ben damlayım sen denizim Hayat birgün sona erer ölür giderim Acı bana ellere bırakma Sevgilim
FATİH YUNUS OSMANLIOĞULLARI
YAZ YAĞMURU LEYLA BENİM ARSLANIM
Arslan gibi benim sevdam Arslan değil güzel Ceylan Yalan değil bu sevgimiz dünya yalan Aşkımız ölümsüz bizim bize kalan
Benim sevdam yalan değil Yalansa bu dünya yalan . Mucizedir birleşmemiz Ahirete kalan .
Yusuf gibi Züleyhayı bu kadarmı sever insan Özler ağlar bulamıyor Mecnun Leylasını Yalan dünya yalan, ölüm gerçektir . Sevdam gerçek dünyam , gerisi boş imtihan
Yaz yağmuru benim sevdam Yüreğimde ismi Leylam Silemem ölüm gelsede gönlümden Dünyanın sonu gelsede vazgeçmem
GRANDMUSL IM GIRL’S - LİON MAHMUD RECAİ AYDINOĞLU
FORUM SEVGİ DERYASI ANKARA 2004
GRAND MUSLIM GIRL’S - LİON
ARSLANIM BENİM ÖRNEK MÜSLÜMAN BAYANDIR
Müslüman bayanlar nasıl olmalı,buna örnek bir Müslüman bayan siz tanıyormusunuz ? Ben tanıyorum,ama,siz onu tanımıyorsunuz,herkes tanıyamaz ve onu anlayamaz . O benim Arslanımdır Arslan gibidir güçlüdür ama ceylan gibide duygusaldır. O Mecnun’un Leyla’sıdır,Müslüman bayanların Kraliçesidir o,Grand Muslım Gırl’s. Onu tanımak ne kadar büyük bir şeref ve bahtiyarlıktır,siz bunu anlayamaz sınız. Mecnun’un Leyla’sı,Dünyadan ayrı bir Dünya,ayrı bir çekim alanı oluşturan bir Gezegendi r. Aydır güneştir venüstür ve kendi değimiyle o Marslıdır çünkü dünyada örneği yoktur. Ona ulaşmak çok zordur,ancak,uydusu olunabili r,tıpkı Ay gibi onun etrafında dolaşılabilir.
Dünya’ya bakış açısı çok farklıdır Mecnun’un Leyla’sının,onu tanımak,anlamak çok zordur. Örnek Müslüman bir bayan,nasıl konuşuyorsa,nasıl davranıyorsa,Leyla öyledir. Allah dostudur,İslam ahlakı,terbiyesi,eğitim ve kültürünü almıştır,hep kalbinde taşır. Müslüman bir Kız,ancak onun kadar namusludu r ve şereflidir,iffetli ve merhametl idir. Leyla kimsenin kalbini kırmaz,iyi niyetlidi r,cana yakındır,hoş sözlüdür,tatlı dillidir. Ağzından kötü bir kelime duyamazsınız,o konuşurken melekler konuşuyor sanırsınız.
Masum bir Prensesti r o,onunla tanışanın,sevmekten başka yapabilec eği bir şey yoktur Leyla,Allah tarafından gönderilmiş bir imtihan ve sevgisi bir hediyedir Yokluğuna dayanmak çok zordur,onu sevmek onunla olmak çok büyük onurdur gururdur. Ölünceye kadar ondan başkasını sevmeyeceğim,sevemem,onu kaybetmek ne kadar acıdır Müslüman bayanların kraliçesidir o,ömrüm onu özlemekle geçsede onu beklerim o benimdir.
REALİST İSLAM ŞİİR ÜNİTESİ
MEÇHUL ŞAİRDEN DİZELER
ADEM ŞERİF YILDIZOĞLU
FORUM GÜL DİYARI ISPARTA 2006
MAİDEN ’ S TOWER TOUR DE LEANDROS
Üsküdar’ın sembolüdür,Kız kulesi,ölümsüz,imkansız ve hüzünlü aşkların kalesidir . Bizans’tan günümüze ulaşan en eski tarihi eserdir,MÖ 2457 yılından beri ayaktadır. Karadeniz ile Marmara denizinin kucaklaştığı yerde,minicik bir ada üzerindedir. Avrupalı tarihçiler Leander Kulesi derler,asıl Tour de Leandros’tur,Maiden’s Tower. Fatih Sultan Mehmet döneminde kule temelleri ve alt kısımlar yeniden inşa edilmiştir.
Sultan 2.Mahmud döneminde ise,yeniden onarım görerek,günümüze kadar gelmiştir. Yunan Tarih-Edebiyat ve Felsefeci si Ovidius,Tour de Leandros’u şöyle anlatır. Bizanslı Rahibe Hero,Bizans’tan uzak bir mekan olarak seçtiği bu kulede yaşar. Tanrı ile baş başa,insanlardan uzak bir şekilde, günlerini hep ibadetle geçirir. Afrodit’in Rahibeler inden olan Hero,kendini tanrıya ibadete adamış bir Rahibedir .
Rahibe olduğundan dolayı da,aşık olması ve evlenmesi kesinlikl e yasaklanmıştır. Yıllar sonra bir gün,Afrodit’in tapınağındaki törene katılmak için Kuleden ayrılır. Afrodit’in Tapınağında yapılan ayin sırasında,Hero,yakışıklı genç Leandros’u görür. Hero ve Leandros birbirler ini görür görmez aşık olur ve tanışırlar,anlaşırlar. Hero,her gece Kulenin en üst katındaki odanın penceresi nden görülen feneri yakar.
Leandros,sahilden denize atlayarak,fenerin ışığına göre yüzerek kuleye gelir. Aşklarını kutsarlar,fakat,bir gün yine Leandros,Hero’nun sevda ateşi fenerini görür. Denize atladığı sırada, kuvvetli bir fırtına çıkar ve Hero’nun feneri söner. Leandros,feneri göremeyince,İstanbul Boğazının azgın sularında yönünü bulamaz. Akıntıya kapılarak ve boğularak can verir,bunu gören Hero’da Kuleden denize atlar.
Hero,Leandros’a doğru yüzmeye çalışırsa da başaramaz,Boğazın sularında can verir. Osmanlı savaşçısı Battal Gazi,İstanbul’u Bizans’tan almak için Emevi’lere katılır. Arap-Emevi Ordusuyla,İstanbul’u almak için Kız Kulesi kıyılarına mevzileni rler. İstanbul’un Asya-Üsküdar kıyıları,Osmanlı kontrolüne geçince Bizans şaşırır. Osmanlı savaşçısı Battal Gazi,İstanbul Tekfur’u Theodor’un Kızını görür.
Battal Gazi ,Prenses Cornelia’ya ,görür görmez aşık olur,Tekfur Theodor şaşırır. Theodor,Bizans hazineler ini ve Kızı Prenses Cornelia’yı,Kız Kulesine saklar. Battal Gazi,Kuleye gelir ve Cornelia ile hazineler i alarak,Üsküdar’a çıkar. Üsküdar’dan Beyaz At ile Cornelia’yı ve hazineler i alarak,dört nala Afyon’a gider. “At’ı alan Üsküdar’ı geçti ” deyimi de buradan çıkar,Fakat,Afyon Kalesi sarılır.
Battal Gazi ve Prenses Cornelia,aşklarını yaşayamadan,Afyon Kalesinde can verir. Kız Kulesi,işte böyle,ölümsüz ve imkansız,ulaşılması zor aşkların sembolüdür. Benim aşkımda böyle ölümsüz ve imkansız,yaşanması ve ulaşılması zor bir aşktır. Öylesine hasret ve özlem duyuyorum ki,o yanımda olsa da dinmeyece k hasretim.
MEÇHUL ŞAİRDEN DİZELER
SENSİN BENİM MELEĞİM
ADEM ŞERİF YILDIZOĞLU
SENSİN BENİM MELEĞİM
Melekler,Allah’ın yarattığı suçsuz ve günahsız yaratıklardır Bende dünyada tanıdığım bir meleği anlatacağım,evet o bir melektir Çünkü suçsuz ve günahsız,tertemiz,pırıl pırıl,berrak ve durudur Kusursuz,hatasız ve mükemmel bir insandır,adı Mecnun’un Leyla’sıdır Benim Arslanım işte Leyla'dır böyle güzel bir yeryüzü meleğidir
Meleklere herkes aşık olamaz,o bir yeryüzü meleğidir,ben ona aşığım Onu sevmek bir şeref,ona ulaşmak çok zor,adı üzerinde o bir melektir Melekleri seversini z,ama,onlara ulaşamazsınız,ancak hayallerd edir Ben Mecnun’um Leyla’nın sesini duydum,ancak melekler böyle konuşur
Allah’ım o ne büyük mutlulukt ur,melekle konuşmak,sesini duymak Böyle bir şerefe nail olmak ve Allah’a binlerce kere şükretmek Böyle bir meleğe nasıl aşık olunmaz,çok zordur ona aşık olmamak Ancak bir gün sona erermiki bu mutluluk,kavuşmak imkansız Leyla ile aramızda sıra dağlar,engin denizler ve okyanusla r var
Mecnun’nun Leyla’sı,o kimsenin kalbini kıramaz,onu da kimse kırmamalı Kimse onu üzmemeli,hep onun yüzü gülmeli,o mutlu olmalı O her şeye layık bir melektir,olsa olsa melek böyle bir şey olmalı İnşallah Allah yarattığı melekleri koruyacak tır,ama,insanlarda korumalı
MEÇHUL ŞAİRDEN DİZELER
MURAT YAVUZ ŞAHİNOĞLU
MERHABA DÜNYA FORUM 2000
LOVE STORY
Leyla Excuse me,can you serme me ,Do you speak Muslım-love Yes,I’m from Paradise,hello,good afternoon My name is Mecnun,I’m Muslım,What’s your name My name is Leyla,My surname’s İslam,Mecnun I’m Mecnun,Don’t panıc,I’m muslım,nıce to meet yo,Leyla
Nıce to meet you,too,Where do you come from Leyla Leyla,where are you from ,I’m from Paradise Mecnun,I’m from Islam-land,I love you Prophet Hz.Muhamm ed (s.a.v ) Yes,Leyla,okey,I love you Hz.Muhamm ed ( s.a.v )
Leyla,I hope I’m not disturbin g yo No Mecnun,It’s very nıce to talk to you Thank you very much,Leyla Where I you I would go to love,Do you understan d Leyla
Yes Mecnun,I Understan d,can you tell me the way to Mecnun,How far is love Shall w ego this way,ıs ıt to far to walk Mecnun, No Leyla,it is too far,you can’t walk there Mecnun
Which bus go es to love Mecnun Leyla,ı can take you to the love,if you want Leyla,are you alone here,How long have you been like this Leyla Please lie down over there,I love Leyla I can’t breath easily,I love you Mecnun
MEÇHUL ŞAİRDEN DİZELER
BEN SENİN HİÇ BİR ŞEYİN OLAMADIM
FORUM GÜNEŞLİ BAHÇE İSTANBUL 2009
AHMET HİKMET YALNIZOĞLU
Narin topuğunu saran bir siyah çizme,bastığın toprakta bir yeşil çimen Yürüdüğün asfaltta bir zift-i katran,ayağının tozu bile olamadım Zincirler e vurulmuş evinde bir siyahi köle,peşinde dolaşan bir Body Guard Kapında bağlı bir Rottweıller,sokağında bir tekir kedi bile olamadım
Siyah saçlarını saran bir başörtüsü,nakışında saklı bir gül motifi Üstünde takılı bir altın iğne,silip attığın mendilind eki bir oya bile olamadım Çöllünde bir serap,ufkunda bir deniz,hayalinde bir okyanus Yağmurda yüzüne düşen bir damlacık bile olmadım
Damarlarında dolaşan bir kan sıvısı,gören gözünde bir nur bahçesi Dudaklarında bir ruj lekesi,nazik parmaklarındaki bir tırnak ojesi bile olamadım Acılarını dindiren yürekten sevdiğin bir eş,sorunlarını paylaşan bir dost bir arkadaş Seni koruyabil en bir ağabey bir kardeş,yanında değilim hep uzaklarda yım Hasret hep özlem duydun ben yanında olamadım
Ömrümde hiç kimseyi senin kadar sevmedim,ölünceye kadar bu kalp seni unutmaz ,denedim Senin gibi yüreğimi yakan bir sevda,böyle bir aşk görmedim,seni hep sevdim Ölünceye kadarda bütün kalbimle seveceğim,başkasını sevemez artık bu yüreğim Sevmeden kara toprağa gireceğim,şu fani dünyada sen yoksan, bana haram geleceğim Sen benim herşeyimsin ama ben senin hiç bir şeyin olamadım
MEÇHUL ŞAİRDEN DİZELER
MEDİNE ANKARA
KUTUP YILDIZI WHİTEROAD ŞİMŞEK FORUM İSTANBUL 2000
Geceleri seni düşünüyorum,hayalimde ve rüyalarımda yalnız sen Gökyüzüne bakıyorum,benim ruhumu aydınlatan,senin hayalin Kutup yıldızı gibisin,diğerlerinden farklı öylesine parlak yolumu aydınlatan Öyle özlüyorumki seni,ama,sevgimin büyüklüğü kadar benden uzaktasın
Ne saçlarının telini gördüm,ne gözlerinin rengini,nede güzel tenini Öylesine seviyorum ki seni,biliyorum ruhunun derinlikl erini Öylesine bana uzak,öylesine imkansız,akan çağlayanlar gibi sevgimin seli Görüntünün hükmü yok gözümde,duymasam da seviyorum senin sesini Hissediyo rum ruhumda kalbinin her atışını ve ılık meltem gibi nefesini
Belki böylesine uzak ve imkansız olduğun için seviyorum seni Ölümsüz aşklar yanlışlardan doğar,akıl ve mantık ekseni Ulaşmak öylesine zor,öylesine özlüyorumki,hayalimdeki seni Seninle konuşurken bile,anlatamıyorum seni nasıl sevdiğimi Seni nasıl özlediğimi,hasretle beklediğimi ve ölünceye kadar bekleyeceğimi.
SEVDA BAHÇELERİ - ŞİİR SAYFASI
MAHMUD RECAİ AYDINOĞLU
GÖZLERİNE KURBAN OLSUN BU CANIM
Aşkım bu şiirleri ben yazıyorum sen bakıp okuyorsun Sen okuyorsun aslında benim ruhumu görüyorsun Bu şiirleri okurken güzel gözlerinle bakıyorsun O güzel gözlerin için benim bu canım kurban olsun
O bakan gözlerin için al canımı feda olsun Eğer seni kaybeders em gözlerim görmez olsun Sana feda olsun bakan gözlerim senin olsun Ben görmedende yazarım şiirler senin olsun
Kalp gözüm görüyorya o bana yeter aşkım Gözlerim bırak görmesin yeterki ben yazayım Güzel gözlerin okusun ben bir şey istemiyor um Beklentim yok dünyadan sen varsınya yeter aşkım Sen varsan herşey güzel her acıya katlanırım
Sen varsan bu dünyada sensin benim cennetim Sen ol yeterki başka bir şeyim olmasın Her acıya katlanır her çileyi çekerim
Kalbim bırak kanasın ama sensiz olamam Hiç önemli değil inan sen yanımda ol yeterki Ben böylede mutluyum başka mutluluk istemem
Canım feda olacaksa bakan gözlerin için olsun Yeterki güzel gözlerin hep sevgiyle gülümsesin Benim için büyük bir mutluluk seni sevmek aşkım
Ne büyük mutlulukt ur sana şiirler yazmak Ne güzel bir duygudur seninle olmak aşkım Senin güzel gözlerinde rüyalarda buluşmak Bana mutluluğu sen verdin teşekkür ederim aşkım
Rabbime şükrediyorum seni bana gönderdiği için Allahım sen ne büyüksün sen çaresizlerin çaresisin Sana şükürler olsun Rabbim sevgiyi verdiğin için Ben şiirler yazıyorum o okuyor sevdiği için
Aşkım teşekkür ederim ölürsem bile utumam Benimle olduğun her zaman bana mutluluk verdin Seni sevdim bu dünyada ben sana aşık oldum Bu ne büyük bir mutluluk bu tarif edilemez aşkım Ne şiirlere ne şarkılara nede dünyaya sığar sevdam Allah razı olsun teşekkür ederim aşkım
Hangi tatlı gülüş kaybolduy sa dudaklarından Hangi şefkatli öpücük kaçtıysa yanaklarından Hangi sevgi ve aşk yok olduysa yüreğinden Hangi merhametl i bakış uzaklaştıysa gözlerinden Neye hasret kaldıysan neye özlem duyuyorsa n Hepsi sana geri dönsün seni bulsun seninle olsun
İçimdeki gereksiz korkuyu atamıyorum Bu mutluluk uzun sürmez diye korkuyoru m Hiç bu kadar mutlu olmamıştım ben aşkım Sanki çocuklar gibi böyle sevinmemiştim Bu dünyaya bedeldir seninle bu mutluluğum Bana bu mutluluğu sen verdin ölürüm unutmam
Gitme ne olur aşkım beni terk etme sakın Ben sensiz yapamam gülüm beyaz kelebeğim Yapamam ben sensiz ben sensiz olamam Ben sensiz bir hiçim hiçten öte ben yokum Yetmez artık hiç bir şeye sensiz yetmez gücüm Bir Rabbimdir güç veren birde senin sevgin Ne olur sonum bilmiyoru m inşallah hayrdır aşkım
SEVDA ÇİÇEKLERİ - PAPATYAM
ALİ MEHMET GÜZELOĞLU
FORUM GÜL BAHÇESİ YASEMİN 2006
Aşk deyince bahsederl er kırlardan çiçeklerden Ceylanların su içtiği coşkun akan pınarlardan Kasımpatı papatya kırmızı beyaz güllerden Karanfil ve Nergis ile güzel menekşelerden
Belki bahsederl er ormanlard an yeşil çimenliklerden Sen daha güzelsin aşkım rengarenk çiçeklerden Benim yaşam kaynağımsın sen ruhumu dinlendir en Sensin bana huzur veren ben vaz geçtim çiçeklerden
Çiçek benim olursa ben çiçekleri çok severim Sensin benim çiçeğim çiçeklerden daha güzelsin Sensin ruhumun ilacı sen benim çiçeğimsin Çiçek solar aşk bitmez sen benim herşeyimsin
Ben seni seviyorum gülüm papatyam benim Ben seni her zaman bilki çok seveceğim Alıştım varlığına ben sensiz ne yaparım Sensizlik zor gelir düşlerimde ağlarım
Sensiz yapamam güzelim mavi kelebeğim benim Nuryüzlüm sevda çiçeğim beyaz atlı prensesim Sensin bana gülümseyen sevgi deryası meleğim
Benim sana yazdıklarım aslında senin eserin Gözlerinin değdiği yerde başlar benim hayalleri m Bu satırlar hediyedir benden sana sevdiğim Sen sevgiyle oku bitmez benim şiirlerim
O güzel gözlerinin değdiği yerdir şiirlerim Bu şiirleri okurken bu satırlara değer gözlerin Aşkım benim herşeyim gözlerini sevdiğim
İşte şiir okuyor senin masum gözlerin Benim gözlerim ise şimdi aynı hecelerde Ne büyük bir mutluluk seni bulmak şiirlerde Ve seninle olmak güzel gözlerinin olduğu yerde
Ne büyük bir mutlulukt ur sana aşık olmak Ne yüce bir aşk bu sana hasret kalmak Yüceltir beni bu sevgi Rabbimin katında kalmak Sevmekten daha güzeldir sevgine layık olmak
AŞKIM SENİ ÖYLE SEVİYORUMKİ
ŞİİRLERLE ANLATILMA Z MEHMET SALİH AYYILDIZ FORUM İSLAMİ RENKLER İSTANBUL 2005
Aşkım seni çok seviyorum Böyle başlasın yazdığım şiirlerim Sen yeterki gül aşkım benim gözlerimde yaş olsun Olsun yüzünde tebessüm gözlerinde yaş olmasın
Kır kalbimi yarala beni önemi yok böyle olsun Bilki tek sevdiğimsin benim ömürlük aşkımsın Ben çok uzaklarda n geldim ama sen yanımdasın Görmesemde yüzünü kalbimin en değerli yerindesi n
Sevdamızı kimse bilmesin aşkımız bir sır kalsın Allahtan ve senden başka beni kimse anlamasın Boşver kimse bilmesin bir sen birde Rabbim bilsin Herşey değişti hayatımda sen benim kaderimsi n
Yansada bu yüreğim sen benim meleğimsin Sen benim herşeyimsin Rabbimin emanetisi n Rabbimden gelen hediye sonsuz nimet hazinesis in Sen benim hayalleri m mavi düşlerimin beyaz gelinisin Mutluluk ülkemin güzel prensesi gönlümün sultanısın
Seninle İstanbul boğazını seyretmek isterdim Deniz kenarından ve kayalıkların üstünden Başörtün deli rüzgarda dalgalanırken Havayı değil seni içime çekmek isterdim
Nur yüzlüm meleğim ölüm ancak siler seni benden Benim bu alınyazımdan kader-i kebirimde n Bilseydi sana olan aşkımı uçan martılar denizden Deniz ses verirdi köpüklü mavi dalgalard an
İnşallah bir gün olur seyrederi z denizi mehtaptan Gece yarısı çökerken sisler kayalıklardan Öyle ifade etmek isterdim aşkımı sana ben Senin gözlerine hasret ben çaresiz masum insan
Biliyorum seni sevdikçe ben hep sana bağlanacağım Yüreğim kanayacak elbet varsın olsun kanasın Sensizlik zor gelir bana geceleri ağlarım Yüreğim yufkadır benim kalbim nasıl dayansın
Benim beklentim kalmamış bu fani yalan dünyadan Bıkmışım artık ben başkaları için yaşamaktan Benim bir sevdam var hediyedir gelen Rabbimden Hayatımda huzur var eser yok pişmanlıklardan Çaresizde olsam ne çıkar ben artık sabırlıyım Ben yüreğimi yakan sevdadan her zaman ümitliyim Sen gülersen hayat güler ne olur tut ellerimde n Sensizlik zor artık geceleri düşlerimdesin İmkansızlık çaresizlik ne kadar zor sende bilirsin
SENİ SEVİYORUM AŞKIM
MEHMET AYDIN GÜVENİROĞLU
FORUM MAVİDENİZ VE GÜNEŞ 2006
Seni çok seviyorum aşkım Sen bu yalan dünyadaki en güzel varlığımsın Rabbimden bana verilen en güzel hediye sensin Sonsuz nimet hazinesi sen ne güzel armağansın Bilirim dünya yalandır üç günlük bir imtihanım Dünya evet yalan ama sensin benim gerçek aşkım
Hem yüreğimi yakan kavuran Hemde mutlu olduğum andır aşkım Aşk yüce bir duygudur en yücesidir yaşanan Yaşamayan anlamaz bilmez aşkı hiç yaşamayan Yaşarken dünyadan kopar nereye sonu bilemez insan
Aşkın belki gözü kördür ben aşkımla mutluyum Ben mutluyum seninle ben seni sevmeyi sevdim Rabbim vermiş bu aşkı ben çilesini çekerim İsyan etmem Rabbime ben artık sabırlıyım
Şiirlerle anlatılmaz benim aşkım yaşanır Aşkımı anlatmaya yetmez ne satırlar nede şiir Hayal değil gerçek aşktır bu dünyada yaşanır Aşkı anlatmaya ömür yetmez ne hayaller nede sihir
SEVDA GÜLLERİ SENİN İÇİN
MAHMUD RECAİ AYDINOĞLU
Aşkım mutlaka bir gün bu yaşam sona erecek Ve beklenen ahiret hayatı elbet başlayacak Ben senden her zaman razıydım bunu bilmeni isterim Allah c.c için seni çok sevdim ve hep seveceğim Bu can bedenden çıkıncaya kadarda sevgim sürecek
Belki sen bende sevmediğin yanlarda gördün Elbette ben dörtdörtlük bir insan değilim biliyorum Belki halis ölçülerde bir müslümanda olamayabi lirim Allah c.c bilir belkide Takva derecem düşükte olabilir Ancak şunu bilki sen benim gözümde hep değerliydin
İhlaslı bir müslümandın benim gözümde Asla sende ben kusur aramadım Olsa olsa kusur bende diye düşündüm Sen benim gözümde mükemmel bir insandın Ben senin mutluluğundan başka bir şey düşünmedim
Aşkım sen bir gün hayallari ndeki insana rastlarsa n Ve onunla gerçekten mutlu olurda beni inandırırsan " ben mutluyum sana ihtiyacım kalmadı " dersen Belki seni seni kaybettiğim için çok üzülürüm ağlarım Ama sen mutluysan benim tesellim olur ne yapayım
Seni unutmam zor olur unutabile ceğimi sanmıyorum Ancak senin mutlu olduğunu görürse gözlerim Senin mutluluğun benim gitmeme bağlı hale gelirse Senin mutluluğun için inan senin için ben giderim Ancak kalbim sana her zaman açık olacaktır Eğer mutlu olamazsan yine buradayım geri dön aşkım
İstediğin zaman dön gel bana aşkım Ben seninim başkasının asla olamam İçin rahat olsun ben seninim başkasının olamam Ne zaman ihtiyacın olursa dön gel aşkım ben seninim Yeterki sen mutlu ol ben sen ne istiyorsa n yaparım Yeterki mutlu olduğunu göreyim başka isteğim yok Asla olmayacak beni asla kaybetmey eceksin İstediğin zaman gel aşkım ben seni bekliyor olacağım
SEVDA FIRTINASI - ŞİİR SAYFASI
ADEM ŞERİF YILDIZOĞLU
SEVGİ FIRTINASI GÜLLER
Canım seni çok özlüyorum ve çok seviyorum ben Bütün gece uyumadım kan çanağı gibi gözlerim Ama olsun senin için uyumadım ve sabaha kadar güller topladım Senin için güllerle örülü bir sayfa şiir yazmak istedim İstedimki sen gülleri seviyorsu n bende gülleri çok severim Senin için yazdığım şiirler güllerle kaplı olsun istedim
Sen gülleri çok seviyorsu n bende seni çok seviyorum Sen güllerden daha güzelsin aşkım birtanem bebeğim benim Güller senin yanında soluk kalır Dünyanın tüm güllerinden daha güzelsin Dünyanın tüm güllerini ayağıma sersinler istemiyor um Ben seni istiyorum benim gülüm sensin çünkü sen benimsin Güller ne kadar güzel ama sen yoksan hiç biri güzel değil benim için
Herşey senin varlığınla güzel aşkım Güller çiçekler seninle güzel Sen yoksan ben gülleri ne yapayım Sen varsan bir anlamı vardır güllerin Ama sen yoksan eğer ne anlamı var kırların çiçeklerin Nede bu yalan dünyanın bir anlamı yok benim için
Tüm dünya gül bahçesi olsa neye yarar sen yoksan Seni çok seviyorum tek bildiğim bu aşkım Sen gülleri seversin bende seni çok seviyorum Senin için her gece uykusuz kalmaya razıyım Ve senin için uyumam ben güller toplarım Yeterki sen mutlu ol bende seninle güleyim Senin yüzün gülsün sen ol hayatımda sensin herşeyim
GERÇEK SEVGİ
KOMPOZİSYON SAYFASI
MAXCIMILI AN - GERÇEK SEVGİ
AHMET SELİM YILDIZOĞLU
FORUM HAYAT SEVGİSİ İSTANBUL 2008
GERÇEK SEVGİ HASRETTİR
Bu yazdıklarım hissettik lerimdir bu yazdığım şiirlerim Kalbimded ir şiirler aslında sevgiliye tükenmeyen hasretim Bana aşkı yaşatacak sevgiliyi ben yıllardır beklemiştim Geldi Rabbimden bana gönderildi gerçek sevgi ve aşkım benim İsmini SEVDAM koydum ve onu çok özlüyorum
Selamün aleyküm SEVDAM sana ulaşamıyorum çok özlüyorum İnsan SEVDA'sına ulaşamayınca üzülür bende çok üzülüyorum Ulaşamadığım zaman çaresizlik içinde olduğumu hissediyo rum Her zaman aklımdasın SEVDAM seni çok seviyorum
Senin yokluğun hiç bir şeye benzemiyo r SEVDAM Seni o kadar çok seviyorum ki bu anlatılmaz ben bunu içimde yaşıyorum Seninle tanışalı sanki yıllar oldu halbuki çok kısacık bir zaman Ancak bu bir tesadüf değildi hiç bir zaman ne zaman nede mekan Allah c.c için biliyorum ki bu bir tevafuktu SEVDAM
Belki biz bu yalan dünyada tanıştık benim güzel SEVDAM Ancak benim sana olan sevdam yalan olmadı hiç bir zaman Ve asla yalan olamazdı bu benim gerçek Sevdam Ben seni sevdiğim kadar hiç kimseyi asla sevmedim inan Sevemedim SEVDAM inan senin kadar hiç kimseyi sevemedim
Seni çok seviyorum çünkü sen çok başkasın Ve kimse sana benzemiyo r kimse sen değil SEVDAM Seni sevdiğim kadar ben asla başkasını sevemedim Sevememde çünkü ben artık yoruldum sevgi aramaktan
Bitip tükendiğim bir anda Rabbim bana seni yolladı görüyorum Ve artık senden başkasını sevmekte asla istemiyor um Çünkü bende tükendim ve tükendi ömür denilen sermayem biliyorum Artık olmasın yüreğimde başka sevda olmasın yeter artık istemiyor um
Sen yoksan başkası olamayaca k yüreğimde SEVDAM Sen yoksan ne aşk var yüreğimde ne sevda taşımıyor bir anlam Seni kaybettiğim günü Allah bana göstermesin inşallah hiç bir zaman Seninle tanıştığım gün SEVDAM ben seninle hayata yeniden tutundum
Senden öncesi yoktu sanki ben seninle yeniden doğdum Yaşamam için bir sebeb lazımdı sen oldun yaşamam için sebep aşkım SEVDAM ne pahasına olursa olsun ben bu dünyada yaşamalıydım Ben çok bunalmıştım yaşamak için bir anlık nefes almalıydım Hayata tutunmalıydım ve bir anlıkta olsa mutlu olmalıydım
Ben sana aşık oldum ve aşık olmadanda seni sevmedend e yapamazdım Ben sensiz bir yaşamıda inan artık hiç istemiyor um Gecelerim uykusuz geciyor bazen ama olsun hiç şikayetçi değilim Sen mutlaka rüyalarımdasın ve hayatımda olmalısın varlığını hissetmed iğim Bazen kara düşünceler dolaşıyor beynimde seni kaybetmek ten korkuyoru m Sensizlik çok zor SEVDAM ama sen varsan kabuslard an uyanıyorum
Ben sensiz bir ömür geçirmişim ben ne kadar talihsiz biriyim Bu hayat senin gibi birine rastlamad an gelip geçmiş neyleyim Ömrümün yarısı sensiz geçmiş aşkım SEVDAM sen nerelerde ydin Keşke hiç bir şeyim olmasaydıda şu yalan dünyada bir sen olsaydın Can verirkend e son nefesimde yüreğimde inşallah sen olacaksın Benim sana olan sevgim ölümsüzdür her zaman yüreğimdesin
Sensiz olmaz artık ve Allah c.c'tan sensizlik için sabır diliyorum Rabbimden bu ölümsüz sevdam için bir çözüm yolu bekliyoru m Bir çözüm yolu ne zaman nasıl olur Rabbim bilir ben bilemiyor um Yüreğim yanıyor ama ben Rabbime isyan etmek istemiyor um Rabbimden gelen Kader- kebire razı olmaktan başka çare yok biliyorum Sabırla ve ümitle dualarımla Rabbimden gelecek çözüm yolunu bekliyoru m
|