« : Ekim 28, 2008, 04:22:19 ÖS » |
|
SANAL ALEM - YUVASI YIKILAN MÜSLÜMAN GENÇ KADIN - LÜTFEN ALTTAKİ LİNKİ TIKLAYINI Z
http://www.tevbemedya.com/video/165/Aldat%C4%B1lan-kad%C4%B1n%C4%B1n-a%C4%9Flatan-isyan%C4%B1
http://www.akilli.tv/video/256237/Aldatilan-kadinin-aglatan-isyani.aspx
SANAL ALEM - YUVASI YIKILAN MÜSLÜMAN GENÇ KADIN
Allah c.c sanal alemde islam için çalışan sitelerde n razı olsun ve başarılarının devamını nasip eylesin inşallah
http://www.islam-green34.com
Kardeşlerim yukarıda linki verilen Videonun içeriğini konu olarak aşağıya alıntı yaptık Bu Videoda seyredile n konu aşağıdaki şekliyledir birde metin olarak sizlere sunmak istedik Bu Video Kanal 7 TV - Televizyo nunda yayınlanan ve Proğramın sunucusun un THM sanatçısı Nur Ertürk hanımefendinin olduğu genel olarak dini ağırlıklı bir proğramdır ve proğramda İlahiyatçı Doçent Doktor Mustafa Karataş beyefendi dini konularda çok önemli şeyleri açıklamaktadır ve istanbuld an telefonla canlı yayına katılan bir bayan ağlayarak başından geçen acı olayı ve sanal alem ve chat yüzünden yuvasının nasıl yıkılmaya başladığını ağlayarak anlatıyor aşağıdaki metin bu yuvası yıkılan ağlayan hanımefendinin Bu proğramda söyledikleri ve aynı zamanda altaki Video linkinde yer alan Videodaki içeriktir http://www.tevbemedya.com/video/165/Aldat%C4%B1lan-kad%C4%B1n%C4%B1n-a%C4%9Flatan-isyan%C4%B1
lütfen üstteki videoyu seyrettik ten sonra bu Videodaki bahse konu yuvası yıkılacak olan bayanın anlattıklarınıda birde aşağıda yazılı metin olarak okuyunuz kardeşlerim
Kanal 7 TV - THM sanatçısı Nur ERTÜRK proğram sunucusu Doçent Doktor Mustafa KARATAŞ Hocaefend i Tv proğramının Videodan aktarılan yazılı metni ismini vermeyen yuvası yıkılacak olan sanal alem yoluyla aldatılan bayanın anlattıkları
İSTANBULDAN CANLI YAYINA BAĞLANAN BAYAN
http://islamgreen34.inventforum.com/viewtopic.php?t=5 Sayın değerli Mustafa Hocam ve Nur ertürk Hanımefendi benim anlatacak larım biraz önce diğer bayanın anlattığı gibi ( sanal alemle ilgili ) benim eşim namaz kılıyordu yani inançlı yani inançlı bir insan bende öyleyim çocuklarımız var ama internett e ismini vermek istemediğim bir sitede bu islamiyet adı altındaki bir sitede işte biz namazı öğreniyoruz biz islamiyet i öğrenmeye çalışıyoruz en azından ben öyle biliyordu m fakat eşim işyerinde internete girerek oradan bir bayan ile MSN de yazışmaya başladı bu bayan kapalı tesettürlü evli bir bayan evli ve bir tanede çocuğu olan bir bayan ben bunu kazara bir gece yakaladım eşimle konuşurken ama bu ne namazla alakalı konuşuluyordu nede dinle alakalı nede başka bir şeyle biz ayrılma noktasına geldik çocuklara kadar bu intikal etti kıyametler koptu tabi daha sonra eşim evden ayrıldı işte biz barıştık derken eşim eve geri döndü " ben ( O bayanla ) konuşmuyorum " dedi şöyle dedi böyle dedi ama ben MSN de aynı kadını yakaladım konuştuklarını fark ettim yani şu an çok kötüyüm benim 11 yaşında bir kızım var ben bu olayı görmeden önce kızım gece rüyasında babasının evin tek tek odalarını yaktığını gördü yani ( KıZım ) bana bunu anlattıktan sonra bu olay ortaya çıktı " Anne babam eline kibritler i aldı evin bütün odalarını tutuşturdu ve eline seccadeyi aldı bizim odamıza girdi ve namaz kıldı ve bütün odalar söndü bütün evimiz söndü " dedi ve kızımın bu rüyasından sonra bu babasının olayı ortaya çıktı ve şu an biz 5 gündür eşimle birbirimi zi yiyoruz ve ben ne yapacağımı şaşırdım bu ne ahlaka sığıyor ne dine sığıyor yani ben ne yapmalıyım sayın hocam yani bu bayan kapalı bir bayan tesettürlü bir bayan resmini gördüm su gibi bir bayan bir çocuğu var bu dinmi bu islamiyet mi ne olur inançlarımızı yıkıyor bu insanlar yuvaları yıkıyor ve çocuklarım 5 gündür ayakta uyuyarak okula gidiyor ve baba o kadar rahatki " evet konuşuyorum havadan sudan konuşuyorum " diyor biz 17 yılık evliyiz benim için bu bir ömür az değil inanın elim ayağım titriyor inanın hiç bir kadın hak etmiyor aldatılmayı bu sanal yollada olsa yapılarakta olsa hiç bir kadın aldatılmayı hak etmiyor biz tek bir din üstünde değilmiyiz tek bir ahlak üstünde değilmiyiz neden bir kadın yapınca ahlaksız namussuz oluyorda bir erkek yapınca bunu ona yakıştıramıyoruz " ben konuşuyorum evet " diyor eşim çocuklarımızın yanında ve çocuklarımdan saygı bekliyor çocuklarım ağlıyor " bıktık artık bu babamızın hallerind en " diyorlar ne yapmalıyım hocam atsam atamıyorum satsam satamıyorum ben Anneme babama baktım ve dualarını aldım ve rahmetli Annemin zamanında sizi çok aradım hocam Annem her cuma gelirdi "Aç kızım Mustafa Hocamızı aç dinleyeli m" derdi ben annemin altından aldım babamın altından aldım beni görseniz bunları yapacak bir insan değil dersiniz Allaha çok şükür toplumda konuşmasınıda bilirim herşeyi bilirim ben ellerimle büyüklerimin altını temizledi m ağızlarında kanı kusmukları temizledi m kayınvalidemede bakarım herkese bakarım ama ben bunu ( aldatılmayı ) hak etmedim hiç bir kadın aldatılmayı hak etmiyor ben anneyim ben çocuklarıma dürüst ol diyemiyor um 15 yaşında oğlum var oğluma şöyle yapma diyemiyor um babasının bu hareketle rnden sonra çünkü örnek model baba var demiyecek mi ( oğlum ) bana " Anne sen bana ne akıl veriyorsu n birde babama bak birde aile hayatımıza bak " maddi sorunumuz yok evimiz var bir çok ailenin imreneceği bir hayatımız var ama benim kocam sanal yolla ve kadınlarla ( sanaldaki bu bayan ) lanet olası su gibi bununda bir eşi var ve eşini uyutuyor ve ( benim eşime ) " eşim uyuyor " diyor neler yazıyorlar bir göreceksiniz ve benim eşimde ona " benim eşimde uyuyor " diyor bakarmısınız interneti ben evime çocuklarım ders yapsınlar diye aldım Kuran öğrenmek için aldım ama benim kocam ne yapıyormuş benim evimde çocuklarımın odasında ben kimsesizi m annemi babamı kaybettim abimi trafik kazasında kaybettim eşim zaten onlar varken bunların hiç birisini yapamıyordu herkes gitti bana kalkmış tokat atıyor geçen akşam tanımadığı elin kadını sanal alemde konuştuğu bir kadın için bana tokat atıyor ve kalkmış bana diyorki " keşke rahmetlin in zamanında bu tokadı atsaydım " şimdi diyeceksi nizki kimsem yok beni dövüyor eğer karısını aldatan kocalar varsa şu an dinliyorl arsa ellerini vijdanlarına koysunlar eğer vijdanları varsa erkek olarak geziyorla rsa ortada benim gözyaşım şu an bir çok bayanın gözyaşı ayrılayımmı hocam ne yapayım bana bir cevap verin beni aydınlatın başka hiç bir şey istemiyor um inanın dine olan inancımı kaybettim bu kadın yüzünden
Kanal 7 TV - THM sanatçısı Nur ERTÜRK proğram sunucusu Doçent Doktor Mustafa KARATAŞ Hocaefend i Tv proğramının Videodan aktarılan yazılı metni
http://islamgreen34.inventforum.com/viewtopic.php?t=5 --------------------------------------------------------
SANAL ALEM BATAKLIĞI http://www.benimblog.com/islamgreen34
SANAL ALEM ÇAMURLU YOLDA YOLCULUKT UR
Allah c.c islam için çalışan sitelerde n ve buradaki yetkilile rden razı olsun başarılarının devamını nasip eylesin inşallah
http://www.islam-green34.com
MUHAMMED YASİN
BERLIN - DEUTSCHLA ND
http://www.social-worlds.tr.gg
SANAL ALEM ÇAMURLU YOLDA YOLCULUKT UR
Selamün Aleyküm kardeşlerim Sanal Alem çamurlu bir yolda yürümektir
Aynı zamanda bu çamurlu yolda bir yığın Patlamaya hazırda mayınlar bulunmakt adır
Bizler şüphesiz müslümanız Elhamdülillah ve hakiki yaşantımızıda ezeli ve ebedi İSLAM çizgisinde sürdürmek yegane görevimizdir ve dinimizin gereğidir
gerçek hayatımıza dair donelere nasıl bu islami objektift en bakıyorsak sanaldaki dünyamızdada aynı çizgimizden taviz vermeden yolumuza devam etmeliyiz sanal alemdeki bu çamurlu ve mayınlı yolda ilerlerke n mayınlardan birine basmasak bile diğer mayınlardan birine basma riski her zaman mevcuttur
Nefs-i emare mayını vardır Alçakgönüllü ve mütevazi olamadığımız durumlard a öfkemize yenik düşerek yüreğimizdeki kin ve nefret bizi şeytani vesvesele rle oyalar ve Nefs-i emare mayınına basarız
İnternete bağımlılık mayını vardır hakiki yaşantımızdan bizi koparır gerçeklerden koparır hayallere savurur bizi ailemizde n sevdikler imizden uzaklaşabiliriz
Psiklojik travma mayınları vardır yalanları gerçek gibi algılamaya başlarız sanal alemde yazıştıklarımızı gerçek gibi görmeye başlarız
iyi niyetliyi zdir karşmızdaki yazıştığımız kişileri kendi yazdıklarına bakarak tanımaya çalışırız
ve elbette genellikl e yanlış tanırız çünkü sanal alemde hiç kimse gerçek yüzüyle yer almaz aldanabil iriz
Sahte ve gelip geçici dostluk mayınları vardır belki severiz aşıkda olabiliri z arkasından hayal kırıklıkları acılar ve pişmanlıklar yaşayabiliriz
mayınların sayısı çok fazladır birinden kurtulsak diğerine basarız
Web-İnternet teknolojl eri hakkında bilgimiz yoktur güvenlik açıklarını bilemeyiz
IP numaramız birilerin in eline geçer oradan bilgisaya rımızdaki belgelere ulaşılabilir bağlantı kurulan NetWork adresinde n Telefon numaralarımıza ve Ev adresimiz ede ulaşmak pekala mümkün olabilir bunu kimler ne için hangi amaçla kullanabi lirler bunuda bilemeyiz
Casus yazılımlar veya spamlar ile trojenler bizi güvenlik açığı mayınlarıyla bombardıman edebilir
bazı mayınlar vardıki bazı islami ve dini sohbet chat sitelerin de yakalanab iliriz bu mayınlara
bizim İslami eğitim kültür ahlak iman ve takva yapımızı ortadan ikiye bölebilir bu mayınlar
sanal alemdeki kaybettİğimiz saygı sevgi güven ve merhamet gibi bazı değerlerimizi yok edebilir bu mayınlar bazı dini sohbet chat sitelerin de islami vasıflarda kişiler bulunmaya bilir
yalan yanlış bilgilerl e ve değerlerle karşı karşıya kalabilir iz
Dini Sohbet Chat mayınının patlamasıyla İslami ve Ahlaki kavramlarımız yok olabilir
bu kavramlar yerine birilerin in şöhret ve para için Nefs-i emaresini n tatmini için hazırladığı mayınlı tuzaklara yakalanab iliriz arkasından mutlaka haram ve günah mayını bizi darmadağın edebilir O kadar fazla İslami Wikipedia Bloglar ve Portallar varken veya gerçekten İSLAM için hazırlanmış Web Siteleri ve Forumlara varken ve bu faydalı yerlere girerek İslami Realitele re kestirme ve asfalt bir yoldan ulaşacağımız yerde İnternette her önümüze gelen yere girersek ve farkında olmadan çamurlu ve mayınlı yollardan İslama ve gerçeklere ulaşmaya çalışırsak ve bazı Dini Sohbet Chat sitelerin de kendi kimliğimizi kişiliğimizi ahlakımızı dinamitle yecek mayınlarla içiçe yol almaya çalışırsak sonumuz hüsrandır kardeşlerim hatırlatalım bu konularla ilgili http://www.islam-green34.com web sitesinde Sanal Alem ve Müslüman Gençlik Grup araştırmalarını mutlaka okuyunuz Allaha emanet olun değerli Müslüman Kardeşlerim Selamün Aleyküm
MUHAMMED YASİN
BERLIN - DEUTSCHLA ND
http://www.social-worlds.tr.gg
SANAL ALEM – SANAL ALEMDE SOHBET VE CHAT İLE YOK OLAN DEĞERLER http://islamgreen34.wordpress.com
http://www.dinisohbet10.com/forum/dini-sorulariniz-ve-sorulariniza-cevaplar/sanal-alemde-muslumanlarin-karsi-cinsle-konusmasi-caiz-midir-t958.0.html;msg1197#msg1197 Müslümanların karşı cisten yabancı bir insanla chatleşmesi caiz midir?
Bir müslümanın başka Müslüman kardeşleriyle ister karşılıklı isterse sanal ortamda olsun konuşup dertleşmesi güzel bir şeydir. Ancak bu aynı cins olanlar içindir. Bir erkeğin bir kadınla konuşması ise bazı yönlerden dikkat etmeyi gerektiri r.
Örneğin aşk, sevgi, gıybet, yalan ve şehevi hisleri uyandıran şeylerden olursa bu kesinlikl e doğru değildir. Bu konuda kişinin evli veya bekar olması fark etmez. Evli birinin günahı ise daha fazla olur.
Fakat dini konularda Allah’ı, ölümü, ahireti ve dini duygu ve düşünceleri hatırlatan konuşmalar olursa elbette bunlar yasak olmadığı gibi sevabı da vardır. Ölçünüz bu olmalıdır. Bu ölçülerle hareket ettiğiniz zaman günaha girmeyeceğinizi ve kendinizi koruyacağınızı söyleyebiliriz. Ayrıca yaptığınız işi bir de vicdanınıza sormanızı tavsiye ederiz. Vicdanınız rahat değilse o işten vazgeçiniz.
İleride evlenecek iki çiftin, sadece yanlarında akrabalarından birer kişi bulunmak şartıyla bir yerde oturup yalnız konuşmaları caizdir, hatta sünnettir. Fakat flört tarzı ilişkilerde kadın ve erkeğin yanlarında akrabaları bulunsa bile konuşmaları caiz değildir. Dinimiz zinayı yasakladığı ve haram saydığı gibi zinaya götüren yolları da tıkamış ve haram saymıştır.
Aynı şekilde de internett en tanışılan birisi ile istediğiniz gibi havadan sudan konuşmak ve chatleşmek caiz değildir. şayet ona islamiyet i anlatıp sevdirmey e çalışsanız o başka meseledir . Yoksa başka tarzda konuşup sohbet etmek insanı yanlış neticeler e götüreceğinden caiz görülmemektedir. Ayrıca Sağlam ailelerin ve aile bağlarının kurulabil mesi ve tesis edilebilm esi için, evliliğin sağlam temellere dayandırılması gerekir. Bu nedenle, İslamiyet görücü usulü teşvik etmekle beraber, adayların birbirler iyle görüşmesini de esas kabul etmiştir.
Buradan yola çıkarak diyebilir iz ki, birbirler ini hiç tanımayan ve ailece de tanışmayan iki kişinin internett e birbirler ine verdikler i ifadelere güvenip de evlilik gibi ciddi bir işe yeltenmem eleri gerekir. Çünkü, bu şekilde ki bir tanışma hüsran ile sonuçlanabilir. Bizim kanaatimi z sizin veya herhangi bir insanın böyle bir yöntemle evliliği seçmemesidir
http://www.dinisohbet10.com/forum/kose-yazilari/seni-cihadla-aldim-chatle-bosuyorum-mucahidem-t1420.0.html;msg1801#msg1801 Seni cihadla aldım chat’le boşuyorum mücahidem « : 11 Şubat 2010, 15:17:56 »
——————————————————————————– Rumuz: Yeşil puding.
_ ilk chatleşmemizi hatırlıyor musun rumuz ebabil tüyü.
_ Hatırlıyorum rumuz kurşunsuz yürek
_ Klavyemin tuşları Allah’ı zikrediyo rdu ve ben aşka geliyordu m.
_ Hatırlamazmıyım fazla yüklenmeden bilgisaya r çökmüştü.
Feride, yeşil puding kıvamına gelmiş adamların chatte ihlaslı fıstık arayışına ve bu arayışı cihat adı altında yeşillendirerek aşk harbine dönüştürmelerine başına da italik Arapçayla “İslami”sini kondurmal arına şaşırıyordu.
Bu kimliksiz romantizm in çamurunu tebliğ standartl arına eriştirmiş yürek insanlarının(!) üçüncü sınıf çiğ arabesk rumuzlarl a aşkın damarına intikal edişlerine tav olup av olmadıklarını zanneden saf kızlara bakıyordu feride.
İslama erişim hizmeti için 1’i değil birini tuşlayın edebiyatını üstlenecek çok yağız evli sazanlar olacağı için, açıkta kalacak nice kadrolu ihanete uğrayan kadınların ölen onurlarını da mahalleni n imamına yıkatır bu sanal cenazeyi kaldırırsınız.
Bu sitelerin islamla hiçbir alakası yok! Bir tıkla evlendim, boş ol butonunu üç kez tıklar kurtuluru m komedisin e benzer bir oyun alanı bu site dediğiniz derme çatma yeşil sahalar! Dünya ahiret bacımsın rumuzunun altında yatan, sanal aşk teneffüsü, saf kızlar tarafından din dersi zili olarak algılansa da bu sitelerin içine din cilası çekmek İslami değer yargılarının boynunu vurmak demektir.
Anlayacağınız zinayı engelleme k için tarafların cinsiyetl erini örtmek daha vurgulu bir komediye dönüşür ki bu durumda yine iki tarafın kalp gözlerinin açık olması gerekir, metafizik palazlanm a sırasında nice sakatlıklar çıkabilir sanal alemin Ayşe’si gerçek alemin Ali’si olabilir ihtimalin i de gözünüze sokmak gerekir ki o kadarına karışmak ta bu çok özel birliktel iğe(!) beni maydanoz kılar, benim ki ormanda kaybolmanızı engelleme k adına küçük yeşil vurgu olmaktan öteye geçmez diyordu feride!
Yani “izdivacınızın sanalına talibim” modunun sonuçlarına katlanaca ksanız işte site işte rumuz! Yok efendim biz dini literatürü bilmek istiyoruz deyip saf damgayı alnınızın ortasına yiyecekse niz, “ mücahitlik oturum açmakla olur” diye bağıran adamların ihlas pıtırcığıyız diyecekse niz islama bir şey olmaz reseti siz yersiniz.
Esra ELÖNÜ – Haber 7
http://www.dinisohbet10.com/forum/serbest-kursu/sanal-alem-ve-reel-hayatimiz-arasindaki-fark-t963.0.html Sanal alem ve reel hayatimiz arasindak i fark… « : 14 Ocak 2010, 01:47:29 »
——————————————————————————– Gercek hayatta elimizden geldiginc e dinimizi yasamaya islami emirleri yerine getirmeye calisiyor uz insallah.
Erkekler ve Bayanlar namahrem diyerekte n karsi cins ile elinden geldiginc e muhatap olmaz, aile ici ziyaretle rde gorunmez, gerekmedi kce konusmaz v.s.. Konusmasi, gorusmesi, muhatap olmasi gerektigi nde ise edebiyle ciddi bir uslub ile bunlari gereklest irir.
Tabiki daha takvali insanlar daha cok dikkat eder bu gibi hususlard a.
Buraya kadar guzel sorun yok ve hersey dinimize uygun bir sekilde.. .
Gelelim simdi sanala…
Sanalda nedense hersey daha serbestmi s gibi davranili yor.
Forum olsun, ozel meajlasma lar olsun ve MSN olsun, bu gibi gorusmele rde karsi cins ile daha serbest bir sekilde gorusuleb iliniyor.
Mesela Forum: Sohbet ortamina ne kadarda dondurmem eye calisilsa da cogu kez bir sohbet havasi esebiliyo r.
Bakiyorsu nuz ki karsi cinse cevap yazarken cogu kez karsilikl i espiriler havada ucusuyor, gulmeler, iltifatla r olabiliyo r ve kullanila n smileyler .
Bir bayanin yada bir erkegin karsi cinse yazacagi yazi icerisind e bu gibi konularin ve smileyler in icermesin i ben dogru bulmuyoru m…
Ozel mesajlara gelince: Ayni sekilde forumdaki gibi serbest samimi bir sekilde mesajlasm alar olabiliyo r…
Hele Msn de ki konusmala r sohbete muhabbete donusebil iyor uzuyor gidiyor, ozellere giriliyor …
En kotusude bir cok kisi nefsine yeniliyor ve baska seyler ortaya cikiyor.. .
MECBURUM bazi sebepler yuzunden karsi cins ile fikir alisveris i yapmam muhatap olmam gerekiyor diyenler oluyor…
Mecbur diye birsey yoktur, Allahin emrettigi birsey olmadigi surece mecburiye ti kabul etmiyorum ben…
Dindar dinini bilen ve ilk basta yazdiklar imi hayatinda uygulayan takvali insanlar gercek hayatta Allahtan korkup her bir gunahtan haramdan kendileri ni korurken ve yeri geldimi dini konulari Sanalda bile tartisip hakki savunurke n neden Sanalda bu gibi durumlara dikkat etmeyip serbest davraniyo rlar?…
Helede isim nerden yas kaç evli bekar ozel sorular amaç sadece islam ise neden israrla bu tur sorular..
Ben burda yani sanalda bu gibi davranisl ari kabul edemiyoru m!…
Dinini bilen Allahtan korkan, takvali insanlar her yazdigi kelimeyi her attigi adimi her koydugu smileyi kisacasi herseyi Allah icin bir dusunmesi sonra yapmasi gerek insallah. ..
Bir erkekle bir bayan sadece kardes olamazlar mi iftira atipta bunlar ask yasiyolar demek basit insanlara yakisir Allah için birbirler ini sevmek kardesçe konusmak ne zamandan beri ask oluyor…
Son olarakta sunu eklemek istiyorum elinizi vicdanini za koyun evliler olsun bekarlar olsun O goruyor biliyor ALLAH i asla kandirama zsiniz bunu sakin ama sakin unutmayin nnnnnn insallah. ..
FE EYNE TEZBEHUN ( NEREYE BU GIDIS ) Allah sonumuzu hayir getirsin insallah. ..
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 09, 2010, 11:38:46 ÖÖ Gönderen: administratör »
|
|
|
|
|